петък, 14 юни 2013 г.

малцината мнозина

Очевидно преди да изчезнем, губим  територията си,  обратното би било по-малко болезнено. Днешният акт на т.нар. Народно събрание не утвърди просто  избора на Главен борец с престъпността,  а съвсем цинично и   нагледно ни показа значението на антонимите, вероятно идеята е в контекста на резултата от  матурите. Достоверното въплъщение за борец.  Поне на вид, пък и според модерният форклор се вписва в образа.

А най –важното – станалото  потвърди, от последна, висша инстанция, нашата слабост . На онези, малцината „вменяеми”, по цитат на психиатър.  
Бях на протеста, видях повечето си познати, а те са не толкова много. И какво? Просто толкова сме, че  чак е недостатъчно. 
Да подадем ръка на оптимизма и да я разтръскаме сърдечно, като за последно!

2 коментара:

стволови клетки каза...

За желаст- дори сега, 2 години по-късно, резултат от протестите няма..това е много тъжна и даже пагубна картинка...

Claudia Klein каза...

Здравейте и добре дошли в глобалните кредитни услуги на Spotcap, казвам се Клаудия Клайн, аз съм кредитор и също консултант по заем.

Нуждаете ли се от остра финансова подкрепа? имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят.

Ние предлагаме всякакъв вид кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми, а също така можете да вземете заем до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем.

Знаем, че получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение на него, много хора намират толкова трудно да получат заем от собствен капитал от местните си банки или други финансови институции поради високия интерес процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или други причини

Няма повече чакане или стресиращи посещения в банката. Нашата услуга е достъпна 24 часа в денонощието - можете да получите заем и да завършите транзакциите си винаги и където ви е необходимо

Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.

Вашето семейство, приятели и колеги не е нужно да знаете, че сте с малко пари в брой, просто просто ни пишете и ще получите заем.

Вашата финансова свобода е във вашите ръце!