сряда, 4 ноември 2009 г.

Моят въпрос

Бях писал, че датата 15 ноември съм отредил за ходене на риба, но понеже прогнозата за времето не е никак благоприятна и понеже кварталът, в който съм представител на рода си вече трето поколение, има отчаяна нужда от внимание и пак понеже, ми се отдава една среща “на живо” утре с госпожа Фандъкова... Накратко - намерението ми е да попитам нещо, което дълбоко ме вълнува – мен и поне половината софиянци. Въпросът ми е вече с двегодишна предистория, с подписка от около седемстотин имена, с доклад внесен в Столична община и с приложен към него проект за решение на проблема.
Та, ще попитам, как г-жа Фандъкова възнамерява да реши проблема с гетото, наречено “Виетнамски общежития”, ако въобще смята, че ще го решава, разбира се. Защото предишните отговори бяха от рода – “това е проблем не само на общината, но и на цялото правителство...”, което, признавам, беше вярно.
В зависимост от отговорът й, 15 ноември за мен ще е ден на избори, като многото отминали такива досега. Пък и ще има за кого и да гласувам.

Няма коментари: