четвъртък, 21 април 2011 г.

За 24-те, други пет и най-вече едни двама...

          Преди дългоочакваната победа, ще се огледаме за да установим, че от приятелски огън са загинали точно тези, на които разчитаме... Тогава разочарованието от разгрома няма да е толкова тежко...

          В политиката най-унищожителното нещо е да се опиташ да я използваш само за себе си. Защото това първо покосява теб, после тези след теб, дотук съвсем йерархично издържано, а накрая и тези пред теб.
          Та... има ситуации, които са пределно ясни за всички, освен за повечето...
          Свидетел съм...

12 коментара:

frog and roll каза...

Съчувствам ти, наистина, и знам какъв е поводът. Но и ти сам знаеш, че това не е от сега, а е поредното блъскане на глава в стената.

здраве каза...

Съгласен съм с фрог. Поредната констатация на нещо напълно ясно от години, успех, приятел!

Ранни за записвания 2012 Гърция каза...

много хубаво казано и написано, поздрави и до скоро

почивка малта каза...

Политиката е трудно нещо, поне според мен. Трябва да си доста лицемерен, хлъзгав... все неща, които не уважавам. Това, което ми е най-странно в политиката е как две партии, които демонстрират върла омраза един към друг в някакъв даден момент стават "приятели" срещу трети докато го отстранят от полето и после "приятелството" им пак се разпада и продължават да се мразят?! Така че това "ще се огледаме за да установим, че от приятелски огън са загинали точно тези, на които разчитаме... Тогава разочарованието от разгрома няма да е толкова тежко..." не ме учудва!

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

екскурзия дубай каза...

Незнам под какво разбираш политика само за себе си. Аз като гледам доста действат с тази тактика. В политиката човек трябва всичко да очаква и да е готов на всичко, за това се казва че е "мръсна работа". Не е толкова лесно да си вътре в нея, особено, ако искаш да направиш нещо стойностно.

Екскурзии Румъния каза...

Наистина в политиката ако мислиш, само за своите интереси, това може да ти изиграе голям номер. Но за жалост повечето ни политици само говорят за нас а в същност правят...за мен!

почивка малта каза...

Напълно съм съгласна с теб, че в политиката най-унищожителното нещо е да се опиташ да я използваш само за себе си. Защото това първо покосява теб, после тези след теб, дотук съвсем йерархично издържано, а накрая и тези пред теб. Това е и в живота ни като цяло.Много трябва да внимаваме и да не се мислим, за нещо повече от другите.Трябва да сме здраво стъпили на земята.След като си на подобен пост, от който зависи не само твоето благополучие, но и на много други хора, трябва да си вършиш съвестно работата.

доставка на месо каза...

Аз също ще се присъединя към всички и ще кажа, че в политиката най-унищожителното нещо е да се опиташ да я използваш само за себе си. Защото това първо покосява теб, после тези след теб, дотук съвсем йерархично издържано, а накрая и тези пред теб. Не напразно се казва, че всичко в този живот се връща, ако не на теб, то в още по лошият случай на твоите близки и роднини. На хората които най-много обичаш.За това да внимаваме какво правим , за чия сметка и с каква цел.Статията е разкошна и ти желая много късмет и щастие.

туроператори каза...

Всичко е трудно особено ако започнем да се занимаваме с политика.Хубава статия.

парфюми online каза...

Така е в политиката най-унищожителното нещо е да се опиташ да я използваш само за себе си. Защото това първо покосява теб, после тези след теб, дотук съвсем йерархично издържано, а накрая и тези пред теб. Но за повечето политици това не ги притеснява и гледат на грабят колкото с може повече и да не вършат нищо от това, което са говорили и заради, което са избрани. Жалко е как този стремеж към власт, сила и пари погубва едни от най-важните човешки ценности в живота.Темата е много хубава и се радвам, че и аз попаднах на нея, продължавайте все така!

Ранни записвания в Гърция каза...

Много е тъжно когато биваш предаден именно от приятел и тогава така наречените ти врагове ти се струват като цвете.Боли, много боли когато острието ти се забие в гърба от някой на който си имал доверие и се казвал своите планове , а той вътрешно е планирал как ще те съсипе и то с каква цел.....глупаво е да съсипеш едно дългогодишно приятелство, само за да постигнеш някакви свои цели.Толкова ли е трудно да кажеш в лицето на своят близък какво мислиш и какво искаш, тогава е се разберете и може да не загубите приятел.Написали сте кратко и ясно статията си, казва много неща.Надявам се през новата година да ни пишете по често.